Pedagog Uppsala på SETT

Det moderna och innovativa lärandet, hur ser det ut? SETT-mässan är en mötesplats för pedagoger och andra aktörer i syfte att försöka hitta svaret på den frågan.

Uppsala kommun hade en monter på SETT-mässan på Kistamässan 14-16 april. SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och är Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet.

Under de tre dagarna bjöd Uppsala kommun på en kavalkad av miniföreläsningar och event i sin monter. Under tisdagen visade bland annat Peter Jonsson från Lego Educational Centre legorobotar och berättade om skolverksamheten på Pollacksbacken. Förskolläraren Anna-Kari Palm pratade under onsdagen om arbetet med källkritik på Väpnarens förskola.

Ett mycket uppskattat inslag i monterprogrammet var de elever som gästade och berättade om sitt skolarbete. Bland annat berättade elever i årskurs 9 på Almunge skola om ett fotoprojekt och elever från  årskurs 3 på Växthusets skola berättade om sitt filmprojekt och bloggen Frågvisa.

Uppsala kommuns monter på SETT 2015

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *